Buruncuk İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak , öğrencimizi, çevremizi bilgilendirmek, yararlı birey olmalarını sağlamak.

Misyon: Öğretmen ve idareci bir bütün olarak sevgi saygı çerçevesinde imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri bilgili , başarılı, kendine güvenen birey olarak yetişmeleri için çalışacağız.

Başarılar: ...

Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: SERVİS YOKTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ TEMİZ OKULUM

WEB - https://buruncukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Buruncuk Mah. İzmir Çanakkale Yolu Üzeri No27 Menemen İZMİR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Buruncuk, Menemen ilçesine bağlı olup, Çanakkale yolu üzerinde, Menemen ilçesi ile Aliağa ilçesi arasında yer almaktadır.Okul karayoluna 0 km´dir.Çevrede oturanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek okulun karşısında iki bakkal vardır. Sağlık ocağı ve eczane yoktur. 15 günde bir doktor gelir. Çocukların oynayabileceği park sadece okul bahçesinde mevcuttur. Buruncuk göç vermektedir. Okulumuzdaki öğrenci sayısı her geçen yıl azalmaktadır.

Adres - Buruncuk Mah. İzmir Çanakkale Yolu Üzeri No27 Menemen İZMİR

Ulaşım İZMİRDEN ALİAĞA BERGAMA FOÇA DİKİLİ MİNÜBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BURUNCUK-MENEMEN ARASI 7 KM DİR. BURUNCUK-İZMİR ARASI 39 KM DİR.